XY u društvu najboljih

Lijepe vijesti stižu nam iz Apriori komunikacija na samom početku mjeseca oktobra. Facebook fan page Asocijacije XY je uvršten je u top 10 najboljih u BiH u sklopu takmičenja pod nazivom webaward.me a kojeg već peti puta organizuju Apriori komunikacije. Pored fan stranice Asocijacije u top 10 ušli su i fan stranice Edin Džeko, Food Office, Quickie, Ekupi.ba itd.


Na finalnoj večeri dodjele nagrada 10.10.2012. u Kamernom teatru 55 saznat će se i pobjednici po kategorijama, kao i dobitnika Grand Prix, Balkan WebAward. Kategorija u kojoj se takmiči i naša stranica je premijerno predstavljena ove godine.
WebAward.Me je utemeljen 2009. godine, i time je BiH dobila prvo takmičenje kojim se žele potaknuti struke vezane uz web tematiku i dati dodatni značaj kompjuterizaciji društva. Nagrađivanje web stranica uobičajeno je za razvijene zemlje širom svijeta, te je tako ovu nagradu od 2009. godine dobila i naša zemlja koja se sigurno i ovim projektom pribilžava kompjuterizaciji društva i želi dati na značaju svima onima koji su u dodiru sa web industrijom.
Cilj ovog takmičenja je nagrađivanje najučinkovitijih za pretraživanje, najefikasnijih za nadograđivanje, te grafički najprepoznatljivijih web stranica svima nama kao krajnjim korisnicima.

Ovom prilikom se želimo zahvaliti svima koji su u prvoj fazi takmičenja glasali na naš fan page te tako omogućili da uđemo u top 10.
AKTUELNO
XY ANKETA
Da li ste ikada posjetili psihologa/psihoterapeuta?
Da, više puta.
Da, samo jednom.
Ne, nikada.

1265
Besplatna SOS linija za žrtve
nasilja u porodici za FBiH
1264
Besplatna SOS linija za žrtve
nasilja u porodici za RS