Vedri pogledi u budućnost redakcije časopisa Love&Sex

Vedrina naslovne stranice ima svoju notu pozitivizma i u svakoj narednoj stranici i priči se osjeti dašak lijepog, dobrog i humanog, što nas ljude i čini posebnima. Vrijedni novinari redakcije su dali sve od sebe da njihov rad dopre i do važnih, odraslih osoba, pa je prva preporuka redakcije ; pročitaj intervju sa Damirom Mašićem, dobićeš odgovor na zanimljiva pitanja ali i razloge zbog kojih podržava ideje mladih. Ako je to pak previše ozbiljno za tebe, a želiš znati šta znači skračenica FKT, onda ti fkt preporučujemo nastavak čitanja časopisa koji krije odgovor ali i tajnu jednog sugrađanina čiji život nije nimalo jednostavan.

Ne, redakcija ne želi da budete tužni, jer i njegova priča ima lijep završetak, sa osmijehom na licu on priča o svom životu jer smijeh je najjeftiniji i najbolji lijek koje bebe koriste minimalno 200 puta u toku dana. A da smijehom i lijepom riječju, nenasilnom komunikacijom, možemo drugima uljepšati dan govori i intervju sa predstavnicima drugih nevladinih organizacija i intimna priča dječaka koji piše blog.

Ako tražite razlog više za smijeh, sreću ili lijepo ponašanje, razlog više da se posvetite svom životu i zdravlju preporučujemo vam ovaj časopis, ali ne samo vama nego i vašim roditeljima jer u njemu mogu pronaći razlog više zašto su Zdravi životni stilovi potrebni u obrazovanju osnovaca. Preuzmite svoj elektronski primjerak časopisa.

Ugodno čitanje!


Preuzmite: Love&Sex br.4
AKTUELNO
31.3.2021
Javni poziv
10.3.2021
Javni poziv
XY ANKETA
Da li ste ikada posjetili psihologa/psihoterapeuta?
Da, više puta.
Da, samo jednom.
Ne, nikada.

1265
Besplatna SOS linija za žrtve
nasilja u porodici za FBiH
1264
Besplatna SOS linija za žrtve
nasilja u porodici za RS