Treći broj časopisa Love & Sex obojen ljubavlju i pažnjom

Prva dva broja edukativno-zabavnog časopisa za mlade Love & Sex su već postali dio arhive  2012. godine te se redakcija pripremila da svu pozitivnu energiju iz nove godine usmjeri ka tekstovima koji govore o rađanju emocija, ispoljavanju emocija, obilježavanju Valentinova i romantici. Cijeli časopis je u bojama Valentinova i duhu dobrog raspoloženja, ali nismo zaboravili ni one slobodne, i za njih smo pripremili po koji redak.


Obilježavanje Valentinova je običaj star skoro 2000 godina, pojedine zemlje imaju specifične načine obilježavanja ovog praznika. U Italiji je običaj da se šalju pisma svojim partnerima, dok Francuzi na taj dan obnavljaju bračne zavjete. U Japanu slobodne djevojke poklanjaju svojim prijateljima i kolegama čokoladu, dok se Tajlanđani baš na taj dan odlučuju za svoj prvi seksualni odnos. Mi u BiH smo nekako kombinacija svih ovih kultura pa se sve navedeno može pojaviti kao poklon.


Redakcija časopisa je željela razbiti predrasude o skupim i neinovativnim poklonima, neromantičnim muškarcima i lošim kuharima, pa Vam donosi priče i savjete koje će u današnjem danu dobro doći.
Ako ne znate kako pokazati emocije, šta reći, koji film preporučiti djevojci/momku, šta pokloniti, kako biti pažljiv, šta muškarci misle o Valentinovu...ovaj broj je onda pravo rješenje za vas.
Već znate da mi brinemo za vaše zdravlje, ovog puta za zdravu ljubav za kojom svi žudimo.  Elektronski primjerak možete preuzeti ovdje
AKTUELNO
XY ANKETA
Da li ste ikada posjetili psihologa/psihoterapeuta?
Da, više puta.
Da, samo jednom.
Ne, nikada.

1265
Besplatna SOS linija za žrtve
nasilja u porodici za FBiH
1264
Besplatna SOS linija za žrtve
nasilja u porodici za RS