Supersex na daskama koje život znače

Gradsko pozorište Jazavac iz Banja Luke će povodom premijere i prve reprize predstave pod nazivom SUPERSEX, po tekstu Ivana Zekića ZAŠTITA PRIJE SVEGA,  uz saradnju sa Asocijacijom XY, svojoj publici prije i nakon premijere i prve reprize predstave (13.12. i 15.12.2013.) obezbjediti besplatne kondome i edukativni materijal na temu očuvanja seksualnog i reproduktivnog zdravlja. Biće ovo prilika za sve posjetitelje da volonterima i vršnjačkim edukatorima Asocijacije prisutnim na premijeri i prvoj reprizi predstave postave pitanja vezana za njihovo reproduktivno zdravlje.

Ova predstava će na jedan komičan i mladim ljudima prilagođen način predstaviti važnost zaštite i prevencije. Gradsko pozorište Jazavac na svojim predstavama okuplja veliki broj mladih ljudi, a ova predstava će zasigurno pokupiti simpatije publike, nasmijati te edukovati o temama koje su itekako zanimljive mladim ljudima.

U predstavi igraju Nataša Perić, Nataša Račić, Bojan Kolopić, Zlatan Vidović, a reziju potpisuje Miloš Paunović. Premijera je zakazana u petak 13.12.2013., dok će prva repriza biti u nedelju 15.12.2013. sa početkom u 20h.

Asocijacija želi pohvaliti inicijativu Gradskog pozorišta Jazavac iz Banjaluke da na ovaj način progovori o tako važnoj temi. Svakako je hvale vrijedna i činjenica da su Asocijaciju XY prepoznali kao relevantnog partnera na ovom projektu.
AKTUELNO
XY ANKETA
Da li ste ikada posjetili psihologa/psihoterapeuta?
Da, više puta.
Da, samo jednom.
Ne, nikada.

1265
Besplatna SOS linija za žrtve
nasilja u porodici za FBiH
1264
Besplatna SOS linija za žrtve
nasilja u porodici za RS