BMKovci i DJ Woody nedjelju učinili sve osim običnom

Iako vikend, prostorije Banjalučkog Doma omladine 31.03.2013.  vrvile su od mladih spremnih da miran nedjeljni dan učine zanimljivijim te da na kreativan način iskoristili ovo vrijeme kroz  sticanje novih vještina i pravljenje dobre zabave.

BMKovci su se protekle nedjelje okupili  u prostorijama Doma omladine u Banja Luci kako bi naučili nešto o miksanju muzike i uopšteno o samom DJ-ingu. Kroz ovu radionicu proveo ih je poznati banjalučki DJ „DJ Woody", koji je momcima objasnio osnovne pojmove vezane za ovu vještinu.

U svome izlaganju DJ Woody je skrenuo pažnju učesnicima na potrebnu tehniku, istorijat elektronske muzike i naravno određene vještine koje se koriste. Ono što je više puta naglašeno i od strane DJ-a ali i od strane učesnika jeste to da je za ovakav posao najpotrebnija jaka želja za zabavom i druženjem a sve ostalo dolazi samo po sebi.

Ovakav pristup se jako dopao članovima BMK-a jer kako kažu to druženje, zabavljanje i učenje novih stvari je upravo ono što ih i povezuje u jednu grupu maldih ljudi koji žele da mijenjaju loše navike u njihovom društvu. Momci su pokazali veliko interesovanje i naravno sami iskusili čari Dj-inga.

Ono što se moglo čuti na samom kraju radionice jeste konstatacija da je ovo jedna od najzabavnijih i najinteresantnijih nedjelja koje su momci, članovi BMK-a proveli a ujedno i idealan način da se započne nova školska sedmica.

Ova aktivnost realizovana je u sklopu projekta Školski "Budi muško klubovi” za nultu toleranciju prema nasilju, nad ženama i djevojkama u Sarajevu, Banjaluci, Mostaru i Brčkom a podržana je od strane organizacije UN Women.

AKTUELNO
21.9.2020
Konkurs
XY ANKETA
Da li ste ikada posjetili psihologa/psihoterapeuta?
Da, više puta.
Da, samo jednom.
Ne, nikada.

1265
Besplatna SOS linija za žrtve
nasilja u porodici za FBiH
1264
Besplatna SOS linija za žrtve
nasilja u porodici za RS